Економне електричне опалення - найкраща альтернатива газовому!

Як відомо, електричне опалення приміщень сьогодні стало серйозним конкурентом газовому опаленню по ряду причин. Перш за все - це відсутність можливості підключення, невиправдано дорогі тарифи на підведення газу, покупка котла, труб, радіаторів, і монтажу, а також неминуче прийдешнє підвищення тарифів на газ, що змушує споживачів шукати альтернативні види опалення свого житла. Такі європейські країни як Норвегія, Франція, Іспанія, США та Канада вже давно перейшли на електроопаленняі питома вага тепла, одержуваного від електроенергії в цих країнах, становить понад 50%.

В Україні також щорічно збільшується кількість сімей, які, з огляду на всі переваги електроопалення, переходять на цей вид обігріву свого житла. Отже, в чому всежтаки полягає така суттєва економія? По-перше, не трудомісткевстановлення системи електроопалення, швидкість монтажу опалювального приладу, гарантована зручність під час експлуатації, простота в управлінні, автоматизація процесу обігріву приміщення.

На ринку України на сьогоднішній день, природно, стали дуже затребувані електрообігрівачі різних видів і модифікацій. Одну з головних ніш серед виробників електрообігрівальних приладів займає компанія «Теплотерм», яка пропонує споживачам ергономічні, надійні прилади, з прекрасним співвідношенням ціна-якість.

Електрообігрівачі «Теплотерм» завдяки низькій інерційності, автоматичного регулювання і підтримки стабільної температури в приміщенні, 100% ККД перетворення електроенергії в теплову, дозволяють заощадити приблизно 30-40% електроенергії в порівнянні з іншими системами опалення, що працюють на електриці.

Істотна економія використання системи електроопалення досягається ще й завдяки пільговими тарифами на електроенергію, прийнятим для населення, а також використання в системі опалення порівняно недорогих електрообігрівальних приладів. У 2012 році національна комісія щодо здійснення державного регулювання в сфері енергетики, з метою захисту соціально вразливих верств населення прийняла рішення: збільшити місячний обсяг споживання електроенергії в опалювальний період до рівня 3600 кВт/год. Ця постанова поширюється на людей, що проживають в квартирах і будинках, які обладнані електроопалювальними установками (або кухонними електроплитами), для жителів сільської місцевості, а також людей, що живуть в негазифікованих будинках і в яких немає (або не функціонують) системи центрального теплопостачання. Прийнятий тариф діє з 1 жовтня по 30 квітня за спожитий обсяг електроенергії до 3600 кВт/год. на місяць, що дозволяє користуватися пільговим тарифом по 21,54 коп./кВт/год. У 2014 році тарифи на електроенергію трохи підвищили (Постанова № 749 від 23.05.2014 р.), і на даний момент пільговий тариф 3600кВт/год. на місяць на електроопалення складає 23,70 коп./кВт/год. з ПДВ. Щоб повною мірою скористатися пільговими тарифами на електроопалення для населення, слід оформити відповідні документи. Якщо ж експлуатація електроопалювальних пристроїв не буде оформлена відповідно до прийнятого положення, то споживачеві доведеться платити за обсяг, спожитий понад 800 кВт/год./місяць за 134,04коп. /кВт/год. з ПДВ. Отже, проста арифметика: економія, при належному оформленні, становить більш ніж в чотири рази вартість одного кВт/год. в опалювальний сезон.

Фахівці підрахували, що для опалення будинку або квартири загальною площею 100-120 кв.м протягом встановленого в Україні опалювального сезону цілком достатньо прийнятого загального обсягу електроенергії в 3600 кВт/год/місяць.
Отже, залишилося за малим: вибрати і встановити систему електроопалення і користуватися пільговими тарифами, істотно заощаджуючи при цьому сімейний бюджет. Висококваліфіковані фахівці компанії «Теплотерм» допоможуть вам не тільки вибрати необхідний в вашому випадку електрорадіатор, але і в найкоротші терміни встановлять і розкажуть про всі технічні характеристики приладу. На сайті компанії ви зможете вибрати з великого асортименту електрорадіаторів різних потужностей, ту модель, яка вам необхідна. А фахівець фірми, в свою чергу, в телефонному режимі розповість вам про всі переваги обраного вами приладу.

Шановні покупці, пам'ятайте, що зима і наступаючі холоди не за горами! Поспішайте, не прогавте свій шанс придбати якісний електрорадіатор торгової марки «Теплотерм», з яким ви будете гарантовано захищені на весь осінньо-зимовий період!